Argotlon sprejmi izziv 15.6.2024

Argotlon – sprejmi izziv 2024 velja za najbolj oštekan tek po Vrhniki. Neprecenljiva izkušnja premagovanja raznolikih ovir, zasnovanih po principu vojaškega urjenja na našem dogodku dobi malo bolj “človeško” podobo saj v ospredje postavlja druženje skozi rekereacijo in zabavo, hkrati pa krepi ekipne vezi zato dogodek priproročamo podjetjem in podobnim organizacijam, dobrodošli pa so vsi posamezniki, ki želijo opraviti z našim izzivom.Traso vsako leto zapeljemo po drugih poteh saj je naš cilj odkrivanje skitih kotičkov domačega kraja. Ne zamudite priložnosti, da se zares umažete in zmočite v cilj pa vseeno pritečete z nasmehom na obrazu. Se vidimo.

DOŽIVITE NEPOZABNI ŠPORTNI DOGODEK NA VRHNIKI

8

Km

Trasa našega izziva je vsako leto malo drugačna, zato ni bistvena njena dolžina ampak je glavni namen spoznavanje in odkrivanje lepot domačega kraja. Trasa pelje od skritih stran poti, do trdnih asfaltnih urbanih površin, naša edina garancija je, da na cilj ne boste pritekli suhi in čisti.

25

OVIR

Ovire so sestavljene po vzoru tistih, ki se uporabljajo pri vojaškem urejenju, jih pa za naš dogodek prilagodimo trasi, saj najraje uporabljamo tiste ovire, ki se ponujajo same od sebe, torej "naravne ovire". Vsako leto poskrbimo tudi za nekaj novosti in izboljšav.

DNI DO ŠTARTA

Najbolj odštekanega športnega dogodka, polnega rekreacije, druženja, zabave, kjer povrhu vsega odkrivamo skrite kotičke domačega kraja.

ZDRAV DUH

Preizkusite svoj značaj. Ste dovolj vztrajni, motivirani, ambiciozni in odštekani, da se spopadete z našimi izzivi?

ZDRAVO TELO

Brez muje se še čevelj ne obuje. Migajte in se rekreirajte, pa bo svet lepši!

ZABAVA

Zabava in druženje – brez tega je svet pust in dolgočasen.

Mr. Argotlon

Mnogi so dolgo verjeli, da je gospod Argotlon izmišljeno mitološko bitje, legenda, urbani mit…Zgodovinarji so o njem pisali kot o dobrem prijaznem možakarju, ki se je rad uril in tekmoval v različnih športnih panogah. Nič od tega ne drži. Gospod Argotlon je precej tečno, nergajoče bitje. Znan je po močnem glasu in stalnih opazkah na račun udeležencev naših dogodkov. Če ga vidite, vam svetujemo, da se postavite v A položaj in pričnete z vadbo, v nasprotnem primeru boste deležni verbalnega nasilja. Ker pa je globoko v sebi dobra duša, je nepogrešljivi del našega Argotlona. 

POSAMEZNIK

 
25 PO OSEBI
  • TOPEL OBROK
  • ŠPORTNA MAJICA
  • DIPLOMA

AKCIJA 5 + 1 GRATIS

 
25 PO OSEBI
  • TOPEL OBROK
  • ŠPORTNA MAJICA
  • DIPLOMA
Akcija 6
Scroll to Top
Skip to content